נא להקליד בשורת החיפוש את הפוסט שאתם מחפשים.
חיפוש

מתכון להכנת פנקייק נפוח ולא יבש

פנקייקים תפוחים ולא יבשים

פנקייק תמיד בא טוב. לארוחת בוקר, לנשנוש צהריים, לארוחת ערב או אפילו לתעסוקה קלילה עם חברים או עם הילדים. אולי כבר יצא לכם להכין פנקייק, ולא הייתם מרוצים מהתוצאה. השאירו מאחור את האכזבות מפנקייק יבש. עם ההוראות שלנו הפנקייק תמיד מצליח. הפעם יצאו לכם פנקייקים אווריריים ועסיסיים במיוחד. המתכון עלינו.

 

לפנק לפנק לפנק

ארוחה מתוקה וטעימה היא פינוק שכל אחד רוצה לקבל, ואם אין מי שיכין, נכין אנחנו לעצמנו. פנקייק הוא רעיון נפלא. קל ומהיר להכנה וטעים במיוחד. בתוך דקות ספורות תוכלו להכין לעמכם ארוחת פנקייקים נפלאה. הכנו לכם מתכון לפנקייק נפוח ועסיסי מיוחד שתרצו להכין כל יום.

 

דיוק הוא שם המחשק

בהכנת פנקייקים ובכלל כשמדברים על אפייה, הדיוק קריטי לתוצאות טובות. כל עוגה או מאפה יצאו מושלמים אם תיצמדו להוראות ותמדדו את הכמויות בצורה מדויקת, לפי המתכון. אנחנו ממליצים של שימוש בכוסות מדידה המיועדות לאפייה, ובמשקל מטבח. שני פריטים שיעזרו לכם להפוך להיות אופים מוצלחים.

 

טיפ לפנקייק המושלם

הטיפ הבא הוא הולך לשנות לכם את הפנקייק לחלוטין. אם תקפידו עליו, כל פנקייק יצא נפוח, אוורירי וטעים במיוחד. הטיפ הוא: להמעיט בערבוב הבלילה. ערבבו את החומרים, לפי ההוראות, אבל רק עד לבלילה אחידה, ולא מעבר. זה בסדר גמור שיישארו גושים קטנים של קמח בבלילה, הם לא יפגעו במרקם. נסו את זה בבית.

 

טיפ הזהב

עוד טיפ חשוב שיוסיף לאווריריות של הפנקייק, הוא להשהות את הבלילה במקרר (אפשר גם על השיש) כ-10 דקות לפני הטיגון. בזמן הזה אבקת האפייה מתמוססת בבלילה ונפתחת. הפנקייקים יצאו תפוחים במיוחד אם תתנו לבלילה את הזמן הנדרש במנוחה.

 

אתם עדיין כאן?

חשבנו שכבר התחלתם בהכנות. אם קראתם עד כאן, כל מה שנותר לכם הוא להישמע להוראות וליישם את הטיפים המוצלחים שלנו. הזמינו את המשפחה והחברים, כי הפעם הולכים לצאת לכם פנקייקים משגעים. נפוחים, עסיסיים ואווריריים. תיהנו מכל ביס ☺

 

מצרכים להכנת פנקייק

  • 2 כוסות קמח
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • 4 כפות סוכר
  • 1.5 כוסות חלב
  • 2 ביצים
  • 1/2 כפית תמצית וניל
  • 8 כפות שמן
  • מעט קינמון (אפשרי)

 

הוראות הכנה:

  • ערבבו היטב את החומרים היבשים בקערה, ואז הוסיפו את החומרים הנוזליים. ערבבו בעזרת מטרפה עד לבלילה אחידה. שימו לב לא לערבב יותר מדי. זה בסדר שיישארו גושים.
  • הכניסו את הבלילה  למקרר ל-10 דקות
  • חממו מחבת נון-סטיק בחום בינוני ושמנו אותה עם כמות קטנה של שמן או חמאה
  • השתמשו במצקת כדי ליצור את הפנקייקים. מלאו כחצי מצקת בבלילה ושפכו בעדינות למחבת.
  • הפכו את הפנקייק כשמתחילות להיווצר בועות אוויר וטגנו כ-דקה נוספת בצד השני.
  • פנקו בתוספות של רוטב מייפל או שוקולד, סוכריות צבעוניות או עדשים.

ו- שיהיה בתאבון ☺

פנקייקים תפוחים ולא יבשים

אז מה היה לנו עד עכשיו?
עוד בנושא מתוקים