נא להקליד בשורת החיפוש את הפוסט שאתם מחפשים.
חיפוש

איך להכין שיפודי פרגית עם מרינדה שווה

שיפודי עוף עם מרינדה שווה

שיפודי פרגית זו מנה טעימה, משביעה ומלאת חלבון. על המנגל, על מחבת פסים או בתנור, תמיד טעים. אם אתם מחובבי הפרגית, אנחנו ממליצים לכם להכין שיפודים לפי המתכון המוצלח הזה. הם יצאו רכים  ושווים במיוחד, וגם הילדים ילקקו את האצבעות. בנוסף, הבאנו לכם כמה טיפים לשיפודי פרגית שווים במיוחד. אנחנו ממליצים לעקוב וליישם.

 

מתחילים בחנות הבשר

בחרו את מקום הקנייה של מוצרי העוף הבקר שלכם בקפידה. ספציפית לגבי פרגיות, האיכות קריטית לטעם. צורת החיתוך, הפרדת הפסולת ואיכות העוף יקבעו חלק גדול מטעמם של שיפודי הפרגית. כך שאם חשובה לכם איכות האוכל שאתם מכינים, בחרו פרגיות מעוף איכותי, נקיות וחתוכות היטב.

 

השרייה

המרינדה תוסיף את רוב הטעמים של שיפודי הפרגית. עקבו אחר המתכון והשתמשו ברטבים ובתבלינים איכותיים. אנחנו ממליצים מאוד על התיבול שלנו, אבל תמיד תוכלו לשנות ולהוסיף לפי טעמכם האישי. את הפרגיות השרו לפחות לילה במקרר. כך הטעמים והנוזלים יספגו היטב וישדרגו את המנה לטעמים ולמרקים ברמה אחרת.

 

שלב הנייר כסף

אנחנו ממליצים לעטוף את השיפודים בנייר כסף וכך לאפות אותם בשלב הראשון. האפייה בצורה הזו מספיגה את הטעמים של המרינדה בפרגית ושומרת על הבשר שלא יתייבש. אל תדלגו על השלב הזה אם אתם מעוניינים בשיפודי פרגית עסיסיים ורכים במיוחד. השלב השני, בו אופים את השיפודים ללא כיסוי, ישלים את הטעמים והמרקם הפריך.

 

שיהיה בתאבון

בקיצור, אם אתם אוהבים שיפודי, מצאנו לכם את הדרך הטובה ביותר להכין אותם, בקלות ובמהירות. אם הגעתם עד לפה יש לכם את כל הידע הנדרש כדי להוציא את המנה המושלמת. כל מה שנותר הוא להציג בפניכם את המתכון המושלם ולאחל לכם בתאבון.

 

מצרכים:

  • 600 גרם פרגיות (ירך עוף) חתוכים לקוביות
  • 2 בצלים גדולים חתוכים לרבעים ומופרדים לעלים
  • 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 2 כפות רוטב טריאקי
  • 1/2 כוס שמן זית או קנולה
  • כף שום כתוש / 2 שיני שום
  • 2 כפות מיץ לימון טרי
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כפית פפריקה

 

הוראות הכנה:

  • ערבבו היטב את כל מצרכי המרינדה.
  • ערבבו את קוביות הפרגית ואת עלי הבצל בתוך המרינדה והשרו אותם ללילה שלם במקרר לספיגת הטעמים.
  • חממו תנור ל-220 מעלות.
  • שפדו (אנחנו ממליצים על שיפודים קטנים) 2 קוביות פרגית ו-2 עלי בצל.
  • הניחו את השיפודים על תבנית וכסו אותה היטב בניר כסף.
  • הכניסו את התבנית לתנור החם למשך חצי שעה.
  • הנמיכו את חום התנור ל-200 מעלות, הסירו את ניר הכסף והמשיכו לאפות 7 דקות נוספות עד להשחמת הקצוות.
  • הפכו את השיפודים לצד שני ואפו 5 דקות נוספות עד להשחמה.
  • הוציאו מהתנור הישר לצלחות ואכלו בתאבון ☺

שיפודי עוף עם מרינדה שווה

אז מה היה לנו עד עכשיו?
עוד בנושא בשרים ועופות