יצירת חוויות בלתי נשכחות עם דוכני מזון לאירועים בעולם שבו כל אירוע נמדד בפרטים הקטנים שמרכיבים אותו, דוכני המזון הפכו לחלק בלתי נפרד מחוויית האורחים. מעבר לטעמים
הכי פשוט שיש – פיצות להכנה בטאבון ברוכים הבאים לאיטליה. לפי קצב מכירות הטאבונים לפיצה ומאפים נראה שאנחנו בארץ המגף. הרבה ישראלים כבר מכינים את הפיצה
מתכון להכנת סלט קפרזה מפנק סלט קפרזה האיטלקי כבש את ישראל בסערה והפך להיות אחת מהמנות הפופולריות בתפריט הסלטים. מתכון שמכין עגבניות מתקתקות, עלי
מתכון להכנת ליגוויני ברוטב מרווה ושמן זית פסטה היא אחד מהמאכלים הכי פופולריים בעולם ובישראל בפרט. פסטה מלווה אותנו כבר מגיל מאוד צעיר, כאשר היינו צעירים
מתכון להכנת הלזניה המושלמת לזניה היא מאכל מדהים וקל להכנה, הוא לא בדיוק פסטה, לפעמים מזכיר לנו מעט את אופן ההכנה של פיצה